Main Content

Magnolia Community Forums: Meta: Local registration is not sending activation email


  • ssozonff
    ssozonff
    Full name: Serge Sozonff
    Posts: 3
    Last post: Sep 16, 2010 9:12:36 PM
    Registered on: Sep 16, 2010
    Local registration is not sending activation email
    #1 by ssozonff on Sep 16, 2010 9:12:36 PM

    Hello,

    I tried out the "local" registration process and never received the activation email for my account. I did check my spam folder.

    I ended up using my Google login.

    Serge

  • gjoseph
    gjoseph
    Full name: Grégory Joseph
    Posts: 1,031
    Last post: Sep 15, 2015 9:56:30 AM
    Re: Local registration is not sending activation email
    #2 by gjoseph on Sep 20, 2010 7:15:22 AM

    Oh hey Serge - hadn't seen this thread yet.
    Yeah... it could be that the config isn't perfect for this just yet; I even remove the "local" login box, possibly after you tried registering, because it was confusing people who were trying to use openid/google/yahoo login. Opening up http://jira.magnolia-cms.com/browse/SYS-43 to remember to fix this.

You don't have the permission to post on this thread

Sign in

To login on this forum, you can use your Magnolia Forge, Support or Partner account, or, below, your Google, Yahoo! or OpenID account. If you have trouble logging in, or any other sort of issue, please let us know in the Meta forum, on the user-list, or simply by email at forum-admin at magnolia-cms dot com.

* Required

... or sign in with:

  • icon http://{your-openid-url}
  • icon
  • icon https://me.yahoo.com/